You are here

Sevilla Card

Sevilla Card

Sevilla is een van de populairste steden om te bezoeken in Spanje. Het is een belangrijk cultureel centrum. Als je in Sevilla bent, breng je er waarschijnlijk een bezoek aan de geweldige musea en monumenten. Je kunt de Sevilla Card gebruiken om deze plekken te bezoeken, gratis of met korting. Je kunt kiezen uit een kaart voor 24, 48, 72 of 120 uur. Je krijgt met de kaart ook korting bij diverse winkels en restaurants. 

Met de Sevilla Card kun je ook gratis met de Hop On Hop Off bus. Wat er is inbegrepen bij je kaart, hangt af van de geldigheidsduur die je kiest. 

Met de 24-uurs kaart (€30,-) kun je 2 musea of monumenten naar keuze kiezen, krijg je een boottocht langs de Guadalquivir rivier en 2 gratis tapas en een drankje. 

Met de 48-uurs (€48,-) kaart kun je gratis naar alle musea en monumenten (zie lijst), een boottocht langs Guadalquivir rivier en 2 gratis tapas en een drankje. 

Met de 72-uurs (€64,-) kaart kun je gratis naar alle musea en monumenten (zie lijst), krijg je een boottocht langs Guadalquivier rivier, kun je met de Hop On Hop Off bus, kun je naar het Isla Mágica Theme Park, en krijg je 2 tapas en een drankje. 

Je kunt de Sevilla Card ophalen op het vliegveld, op het treinstation of in het centrum. 

Je kunt kiezen uit o.a. de Kathedraal, Alcazar, Torre del Oro, en nog veel meer!

In het kort
Prijs: 
€30,-
Duur: 
24 uur